DermaPen 4

Rimpelvorming is onontkoombaar en iedereen krijgt er vroeg of laat mee te maken. Soms zijn er factoren die de huid echter behoorlijk kunnen beschadigen. Hardnekkige acne, operatielittekens, brandwonden, pigmentvlekken, groei- of zwangerschapsstriemen zijn enkele voorbeelden die als storend ervaren kunnen worden of een belemmering kunnen zijn in het dagelijks functioneren. 

Met de DermaPen 4 kunnen deze huidbeschadigingen tot een minimum teruggebracht worden. Ook rimpelvorming kan zichtbaar vervaagd worden. 

Waarom een DermaPen 4 behandeling

Naarmate we ouder worden, beginnen we tekenen van veroudering te vertonen, vooral in onze gezichten door expressielijnen op te bouwen. Vervuiling en leefgewoonten eisen ook hun tol van onze huid.

Onze huid vertoont op verschillende manieren tekenen van veroudering, maar de meest voorkomende gebieden zijn meestal:

Kraaienpootjes / lachlijnen

Dit is vaak waar rimpels en fijne lijntjes het eerst verschijnen. 
Kleine rimpels verspreiden zich naar buiten vanaf uw buitenoog na jarenlang glimlachen en concentreren.

Liplijnen


Gevoelige gebieden rond de lippen vormen expressielijnen, waardoor lelijke lippenstift "bloeit" en ongelijke contouren rond uw glimlach. Vaak zien deze fijne lijntjes rond de lippen eruit als "rokerslijntjes", zelfs als je niet rookt.

Verslapping van de huid

Het natuurlijke verouderingsproces, schade door vrije radicalen en een niet-actief huidverzorgingsregime kunnen leiden tot een slappe huid - gebieden die vaak worden verwaarloosd, zoals de nek en decolloté, de huid rond de oren, de rug van de handen, de achterkant van de nek / haarlijn zijn vaak gebieden met een verouderende huid.

Diepere expressielijnen

Onbehandelde fijne lijntjes en rimpels zullen zich ontwikkelen tot diepere expressielijnen, zoals "fronsrimpels" op uw voorhoofd (bekend als fronslijnen).

Uw behandeling

Afhankelijk van uw symptomen raden wij het onderstaande behandelschema aan:


4 behandelingen

30 minuten

4-6 weken tussentijd